Jooga - Tiina Svensk - Media | Jooga
1151
page-template-default,page,page-id-1151,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Jooga

Tunneilla on ihanan rauhallinen syke ja rytmi. Tunnelma ja ilmapiiri kutsuu rauhoittumaan ja kohtaamaan sekä tunnustelemaan kehoa ja oikeastaan aivan koko minuutta. Voimallisia kokemuksia!

Juho, muusikko

 Aitous, yksilöllisyys ja ilo. Niihin sanoihin tiivistäisin sekä oman joogaharjoitukseni että opettamiseni. Minulle jooga ei ole täydellisten asentojen tavoittelua tai ikuista aurinkoisuutta – paljon kiinnostavampaa on keskittyä oman kehon ja mielen viisauteen, ja hyväksyä kaikki se, mitä elämässä juuri sillä hetkellä on. Mielestäni me ja maailma kaipaa tällä hetkellä myös lisää iloa ja pehmeyttä, ja molemmat ovat tunneillani läsnä.

 

Ohjaamani joogatunnit sopivat kaikentasoisille joogaajille, ja saat tulla paikalle aina sellaisena kuin olet. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita, ja annan tunnin aikana liikkeistä eri variaatioita joista voit valita itsellesi sopivimman. Tunneillani keskitytään lempeän asanaharjoituksen lisäksi läsnäoloon, hengitykseen ja oman harjoituksen tutkimiseen – meistä jokaisen keho ja elämäntilanne ovat täysin ainutlaatuiset, joten myös jooga harjoituksena on jokaisella täysin omanlaisensa. Sen sijaan, että seuraisimme yhden gurun suuntausta, haluan tarjota tunneillani työkaluja joilla jokainen pääsee syventämään omaa harjoitustaan.

 

Olen suorittanut Heartful Yoga Teacher -opettajakoulutuksen (RYT 200) opettajani Kaisa Kärkkäisen johdolla. Ohjaaja- ja valmentajaosaamistani olen syventänyt opiskelemalla Next Generation NLP:tä Reetta Vanhasen johdolla. Ennen joogaopintojani ohjasin liikuntaa kuuden vuoden ajan.

 

Päivitän tulevat tuntini ja workshopit tälle sivulle, mutta parhaiten pysyt perillä tulevista kokonaisuuksista seuraamalla Facebookissa sivua Tiina Svensk – Media & Jooga, ja Instagramissa @tiinasvensk. Jos sinulla on mitään kysyttävää tunneistani, voit ottaa myös yhteyttä täältä!

Kuva: Maria K

Tiinan olemus viestii samaa mitä sanat - lempeyttä, keveyttä ja leikkisyyttä. Tunnelma tunnin jälkeen oli lämmin, aito ja sydämellinen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: