LUOTA IMPULSSEIHIN - Tiina Svensk - Media | Jooga
62
post-template-default,single,single-post,postid-62,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

LUOTA IMPULSSEIHIN

LUOTA IMPULSSEIHIN

”Minä teen sen tänään”, pieni päättäväinen ääni sisälläni ilmoitti, kun olin matkalla kotiin. Aloitin saman tien raivoisan dialogin itseni kanssa. Järkeviä syitä viivyttelyyn tuntui olevan monta: Eihän minulla ole edes aihetta, millä lähteä liikkeelle. Yksikään tulevista jutuistani ei ole valmis. Olen tuijottanut koko päivän ruutua uutisia kirjoittaen, miksi jatkaisin samaa kotona – onhan sentään sunnuntai ja juhannusviikonloppu!

Mutta pieni, päättäväinen ääni sisälläni väitti sinnikkäästi vastaan. Nyt, jos koskaan, on aika saattaa tämä asia päätökseen. Tai oikeastaan aloittaa se vihdoinkin.

Pitkään olen tämän projektin kanssa paininut, ja vasta tänä kesänä sain sen vireille. Kesän aikana olen viivytellyt asian kanssa viikkotolkulla, kunnes tänään, työviikon päätteeksi pieni ääni sisälläni painosti: sinä teet sen nyt.

Nyt on aika julkaista sinun omat nettisivusi.

Minä rakastan aikatauluja, sisältösuunnitelmia ja kalenterisivuja. Vielä enemmän rakastan kuitenkin sitä vahvaa intuitiivista impulssia, joka iskee minuun aika ajoin myös töiden parissa. Jos jotain olen tähän mennessä oppinut, niin olen oppinut luottamaan intuitiooni. Se ei ole vielä kertaakaan pettänyt minua.

Joten tässä minä nyt olen, kirjoittamassa ensimmäistä tekstiäni uunituoreille nettisivuilleni. Olen tyytyväinen, innoissani ja hieman ylpeäkin! Tämä on minun oma sivustoni, minun julkaisualustani. Näiltä sivuilta sinä tulet pian löytämään juttuja, artikkeleita, haastatteluja ja postauksia, joiden yläteema on hyvinvointi.

Toivon, että tulen tarjoamaan sinulle uusia näkökulmia, tuttavuuksia ja tuoreita aiheita rehellisellä äänellä kerrottuna. Olen aina uskonut, että ihmiset ja ilmiöt ympärilläni ovat paljon mielenkiintoisempia kuin oma elämäni. Uskon tietäväni hyvin vähän, mutta uteliaisuuteni pitää minut jatkuvasti oppimassa uutta. Tulevaisuuden varalle suunnitelmissa on ainakin muutama juttusarja – ja yllätyksiä, ettei elämä kävisi liian tylsäksi.

Lisäksi pääset tutustumaan erinäisiin projekteihin, joita työstän tai olen aiemmin työstänyt.

Mitä minä vielä haluaisin tässä sekavassa avauspuheessani sanoa? Ehkäpä kannustaisin luottamaan siihen pieneen vaativaan, lempeään ja totuudelliseen ääneen, joka meiltä kaikilta löytyy. Vaikka minäkin rakastan hyvin suunniteltua ja aikataulutettua, on impulssien seuraaminen joskus paljon paremmaksi.

Etenkin, jos intuitio ja impulssit siivittävät tällaisina kesäiltoina, silloin niitä kannattaa kuunnella. Niiden ansiosta tämäkin sivusto näki vihdoinkin päivänvalon.

On niin ihanaa vihdoinkin lähteä liikkeelle,
Tiina

No Comments

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: