Lifted - Tiina Svensk - Media | Jooga
1197
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1197,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Lifted

 

Lifted on valmennustiimi, joka auttaa niin työyhteisöjä kuin itsensä kehittämisestä kiinnostuneita yksilöitä vapauttamaan täyden potentiaalinsa. Työskentelin Liftedin sosiaalisen median vastaavana 2014-2018 ja työnkuvaani kuului firman sosiaalisen median kanavien sisällöntuotanto, blogin tuotanto ja Yksi Hyvinvointi -podcastin tuottaminen.

 

Lifted blogi 

Tuotin Lifted blogiin viikottain hyvinvointiaiheista sisältöä, jossa keskityttiin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eri osa-alueisiin. SEO-optimoituja blogipostauksia julkaistiin vähintään kerran viikossa. Nykyisin Liftedin blogi keskittyy etenkin työhyvinvointiaiheisiin sisältöihin – kokonaisvaltaisesta näkökulmasta tietenkin.

Lifted Instagram

Lifted Facebook

Tuotin Liftedin Instagramiin ja Facebookiin päivittäistä hyvinvointiaiheista sisältöä ja vastasin somekanavissa tapahtuvasta sisältömarkkinoinnista. Sisällöntuotantoon kuului myös brändin kehittäminen somekanavien avulla. Tuotin sosiaalisen median sisältöjä firmalle noin kolmen vuoden ajan, jolloin valmennettavat ihmiset kasvoivat 1000:sta 20 000 ihmiseen.

Yksi Hyvinvointi -podcast

Osallistuin Yksi hyvinvointi -podcastin konseptin suunnitteluun ja tuottamiseen podcastin 1. tuotantokauden aikana. Yksi hyvinvointi -podcast on kerran kuukaudessa julkaistava kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittynyt podcast, jossa valmentajat Jukka ja Taneli käyvät läpi sen hetkisiä tärkeimpiä hyvinvointiin liittyviä aiheita mielenkiintoisten asiantuntijoiden kanssa.

No Comments

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.