Tiina - Tiina Svensk - Media | Jooga
1147
page-template-default,page,page-id-1147,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Tiina

Moi, Olen Tiina.

 

Elämässä minua kiinnostaa ihmisyys kaikkine puolineen: olen loputtoman kiinnostunut ihmisistä, meidän tarinoista ja siitä, mitä tarinoiden takana todella on. Ihmisyyden voitot, surut, varjot, ilot ja haasteet kiehtovat minua molemmilla aloilla, joilla työskentelen.

 

Niin, olen töissä media-alalla ja olen joogaopettaja. En ole löytänyt itselleni yhtä nimikettä, jonka alle kaikki tekemiseni mahtuisi, ja sen etsimisen sijaan keskityn mieluummin tekemään kuin takertumaan kysymykseen “Mitä minä nyt kerron ihmisille olevani?”

 

Voit siis kutsua minua työni tai arvojeni mukaan vaikka luovan työn tekijäksi, joogaopettajaksi, feministiksi, vallankumoustaistelijaksi, yrittäjäksi, intohimoiseksi, uteliaaksi, tuottajaksi, toimittajaksi – saat päättää!

 

Ennen kaikkea haluan tehdä töitä ja pitää tunteja, jotka tuntuvat merkityksellisiltä. Toivon lisääväni ymmärrystä ja empatiaa ihmisyyttä ja toisia kohtaan. Koen, että maapallo kaipaa sitä nyt kipeämmin kuin koskaan.

Ammatillinen tausta:

 

Valmistuin medianomiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta vuonna 2018, missä opiskelin televisio- ja radiotuotantoa. Sitä ennen opiskelin HEO:ssa vuoden televisio- ja radiojournalismia vuonna 2015.

 

Vuonna 2015 perustin myös oman firmani, jonka kautta olen tehnyt erilaisia mediatuotantoja ja sosiaalisen median viestintää niin järjestöille kuin yksityisyrittäjille.

 

Media-alalla olen opintojeni ohella ehtinyt tekemään radiota, podcasteja, toimittajan töitä ja ohjaamaan sekä käsikirjoittamaan somevideoita. Lisäksi olen tuottanut, kuvannut ja leikannut erilaisia valmennuskokonaisuuksia.

 

Liikunta-alalle päädyin 17-vuotiaana ryhmäliikunnan pariin, jota ohjasin kuusi vuotta. Sen jälkeen jätin ohjaajan työt ja syvensin osaamistani joogan parissa, ja osallistuin ensimmäiseen RYT200-koulutukseeni, jossa opettajanani oli Kaisa Kärkkäinen. Olen syventänyt osaamistani opettajana opiskelemalla myös Next Generation NLP:tä Reetta Vanhasen johdolla.

%d bloggaajaa tykkää tästä: